Flirtsmsjes

Feed Rss

Do’s & Don’ts

Flirten is een spel. En voor elk spel geldt dat je er handigheid in kunt krijgen. Wij proberen je deze handigheid in het flirt smsen bij te brengen door deze flirt sms Do’s & Don’ts.

1. Houd het simpel

Bij het flirt smsen is het belangrijk dat je niet te moeilijk doet. Je kunt iets niet uitleggen zoals je in een normaal flirt gesprek misschien wel zou doen. Het moet in één keer duidelijk worden.

2. Nummercheck

Iedereen heeft wel eens per ongeluk een smsje naar een verkeerd iemand gestuurd. Bij het flirt smsen is dit helemaal voor schut. Je wilt echt niet dat een flirt smsje bij een vriend terecht komt. Ze zullen je hier vaak aan herinneren.  Controleer dus altijd het contact naar wie je de flirt sms stuurt.

3. Timing

Bij het smsen is timing heel belangrijk. Helemaal bij het sturen van flirt smsjes. Het moet niet te snel want dan krijgt de andere misschien het gevoel dat je het te graag wilt. Daarnaast mag het ook niet te lang duren want dan lijkt het of je geen interesse hebt. Probeer dit dus goed aan te voelen.

4. Kijk uit met alcohol!

Als je teveel alcohol op hebt probeer dan niet te gaan flirt smsen. Je zegt alles net te direct en misschien wel te erotisch getint. Onder het flirt smsen kan niet misschien wel het einde betekenen van je flirt.

5. Weet wat je flirt smst

Sta altijd achter het gene wat je flirt smst. Weet wat het inhoud en beloof geen dingen die je niet waar kunt maken. Blijf dicht bij jezelf. Dit geldt eigenlijk voor alles in je leven maar helemaal bij het flirt smsen.

6. Interesse tonen

Het is belangrijk dat je interesse toont in de ander. Mocht je dus een gemiste oproep hebben. Stuur dan geen flirt sms terug maar bel hem gewoon terug zodat het flirten een volgende stap in gaat.

Wil je nog meer tips volg dan ons stappenplan!

 

Succes met de flirtsmsjes & mocht je een leuke hebben stuur hem op via de contactpagina!

 

Comments are closed.